pebre negre, clavell, cardamom,
gingebre, canyella i llet.
Una delícia!
“Som els fills del nostre paisatge; ens dicta la nostra conducta i fins i tot les idees en la mesura que hi harmonitzem. No se m'acudeix una identificacó més exacta." Justine a El quartet d'Alexandria.
“Som els fills del nostre paisatge; ens dicta la nostra conducta i fins i tot les idees en la mesura que hi harmonitzem. No se m'acudeix una identificacó més exacta." Justine a El quartet d'Alexandria.
Totalment d’acord!!!
ResponEliminaBon dia Arguitos!!!!
ResponEliminaEl que passa és que no sé si "gengibre" és correcte, gengibre, gingebre...?¿
mmm!!!! encaro llepo!!!
ResponEliminai dps de buscar una estona he trobat q la forma correcte és gingebre :P
petons de bon dia!!!
Mentres no confonguem el gingebre amb la ginebre. I un lassi, que tal un lassi?
ResponEliminaMmmmmmm...prenc nota de la recepta!
ResponEliminaLassi, he trobat dues receptes.
ResponEliminaLa primera:
1 part de iogurt natural, 3 parts d'aigua, sucre. Batre el iogurt i afegir-hi aigua fins que prengui textura d'un batut. Ensucrar segons el gust del consumidor. Servir fred, ideal per l'estiu.
I la segona:
aigua, iogurt, sal, pebre vermell. Batre bé els iogurts, una cullerada de sal i pebre vermell. Afegir aigua i batre. Servir fred.
Haig de dir que prefereixo la primera, això de posar sal al iogurt, i pebre vermell, que segurament serà del picant, és massa rar per una servidora. Sí, ja ho sé, bé ho sé ara que ho he buscat, és una recepta índia i allà deu ser el més normal del món.
Proba-ho Buk, està boníssim, o sino vés directament a la teteria, que està al teu poble crec... sí home, aquell tan petit... Barcelona em sembla que es diu ;-P
El lassi queda molt bé amb mango. El senyor Shalimar, al seu restaurant del Raval, fa uns lassis magnífics.
ResponEliminaI si vols fer experiments amb iogurt, el tatziqui, això és (si no em falla la mamòria), iogurt grec amb all, sal i cogombre.
I ja posats, un bon curri (és a dir, un estofat) amb iogurt i fastucs.
carai Dersu... que fa estona que rumio què em faré per dinar, que la gana em fa volar la imaginació i manoi... m'ho quedo tot menys el cogombre. No puc amb el cogombre, només la olor ja m'ofèn, una espurneta de cogombre en una amanida i sóc capaç de no menjar-me ni les olives... amb lo que m'agraden les olives... ooooooooooh i les que tinc a la nevera... mmmmmmmm... ho he dit que la gana em fa córrer avui? :P
ResponElimina